חלב

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

31/05/2013 | 09:05 | מאת: צביה רן

עדיף להימנע מחלב בכלל וממוצריו. יש המון חומר באינטרנט בנושא של נזקי החלב.

31/05/2013 | 14:06 | מאת: ל"דוקטור" צביה

http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=7474

31/05/2013 | 14:07 | מאת: ל"דוקטור" צביה

http://www.sukeret.co.il/newsite/news2.asp?info_id=3133

31/05/2013 | 14:09 | מאת: ל"דוקטור" צביה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4131060,00.html

31/05/2013 | 14:14 | מאת: ל"דוקטור" צביה

http://www.alz.co.il/?p=807

04/06/2013 | 12:50 | מאת: הודיה

האם גם יוגורט ביו לא רצוי?

13/06/2013 | 00:31 | מאת: דיאטת באדוויג

ניתן להתשמש בחלב דל שומן אין הבדל בין שקיות פלסטיק לקרטון ד"ר יוסף ברנר

10/06/2013 | 10:26 | מאת: לא ממולץ

זהירות מתעשיית החלב ומוצריו וצריכתם באדיבות תעשיית החלב ומוצריו בישראל ובעולם ולאור הנתונים המחקרים המדעיים אודות התזונה ובריאות אזרחי ישראל וצרכני החלב ומוצריו צפויים לעתיד עגום וכאב מאוד , בגלל החינוך והלימוד לצריכת חלב ומוצריו . אין ספק שהורים וילדיהם אינם מודעים על הקשר בן: .1 שהחלב ומוצריו קשור לסוכרת מ"ס -1 מספר חולי הסוכרת מזנק ולאף אחד לא אכפת סוכרת היא סיבת המוות הרביעית בישראל ותוך ארבע שנים בלבד עלה שיעור החולים בה בלמעלה מ-30%. למרות זאת, עד היום לא הושק קמפיין לאומי בנושא. המומחים מפנים אצבע מאשימה כלפי שלושה גורמים: קופות החולים, משרד הבריאות והאזרחים שמזניחים את עצמם כ1,500- חולי סוכרת בישראל עוברים מדי שנה קטיעות רגליים. 37% מהקטיעות הן מעל הקרסול ו25%- מעל הברך. כמחצית מהחולים הסובלים מאי-ספיקת כליות פיתחו אותה כתוצאה מסוכרת. מחלת עיניים סוכרתית היא הסיבה השנייה בשכיחותה לעיוורון - מדי שנה מתעוורים בגללה מאות אנשים בישראל. מחקרים בינלאומיים רבים ומקיפים ביותר מצאו שסוכרת מסוג 1, שהיא מחלה אוטואימונית קשה, קשורה לצריכת חלב פרה ולגמילה מוקדמת מדיי מחלב אם. . שהחלב ומוצריו קשור לסרטן בלוטות הערמונית - 2 6 חולים חדשים בסרטן הערמונית מאובחנים בישראל מדי יום ד"ר משה שטרנפלד *כך עולה מנתונים שמפרסמת האגודה למלחמה בסרטן. פרופ' אליעזר רובינזון, יו"ר האגודה: "כל גבר מגיל 50 חייב להכיר את סימני המחלה. אל תמות מבושה. פנה לרופא שלך"* בכל יום נפטר אדם בישראל מסרטן הערמונית ושישה גברים מאובחנים כלוקים במחלת הסרטן השכיחה ביותר בקרב גברים בישראל. כך עולה מנתוני רישום הסרטן הלאומי במשרד הבריאות, שמפרסמת האגודה למלחמה בסרטן. על פי הנתונים, המתפרסמים לרגל יום המודעות לסרטן הערמונית שיצויין ב-3.9 בישראל, ומצויין ברחבי העולם במהלך החודש, בכל שנה מתגלים בישראל כ-2,250 מקרים חדשים של סרטן הערמונית וכ-380 גברים מתים ממנה. גיל מבוגר ומוצא מגבירים את אחוזי השכיחות. היסטוריה משפחתית הקובעת כי גברים שלהם אב שחלה - נמצאים בסיכון גבוה פי שניים לחלות בסרטן מסוג זה. כמו כן, תזונה לא נכונה, שתיית אלכוהול ועישון חשודים כמגבירי שכיחות אפשריים, אולם דרושים עוד מחקרים נוספים על מנת לחזק קביעה זו. . שהחלב ומוצריו קשור למחלת האוסטיאופורוזיס - 3 . שהחלב ומוצריו קשור למחלת טרשת נפוצה - 4 . שהחלב ומוצריו קשור לכול המחלות האוטואימוניות- 5 מחלה אוטואימונית היא מחלה שהגוף מתקיף את עצמו באופן שיטתי.חוסר האפשרות להבחין בין חלבונים זרים שפלשו לגוף לבין חלבונים הגוף עצמו .לרוב החולים אין סיכויים רבים לנצח את המחלה . כדי להבין את הקשר בן תזונתנו היום יומית ולמחלה ההערמומית הזו אנו צרכים לאבין את המזון שאנו צורכים האנטיגנים שמטעים את גופנו הגורמים לו לתקוף את עצמו נמצאים במזונותנו . בתהליך מערכת העיכול ,חלק מהחלבונים מתגנבים ממערכת המעיים למחזור הדם ,לפני שהם מתפרקים לחומצות אמינויות .שאריות החלבונים הבלתי מעוכלים מזוהים על ידי המערכת החיסונית כפולשים זרים ,כתוצאה מכך ,המערכת החיסונית מתחילה להכין תבניות שלה כדי להשמיד את החלבונים ובכך פותחת בתהליך אוטואימונית הרסנית של אחד החלבונים שמחקים את החלבונים של הגוף עצמו הוא חלב פרה ומוצריו המשבש את המערכת . מחלה זו נפוצה יותר באזורים המרוחקים מקו המשווה 6 - שבחלב ומוצריו שיש בהם חלבון קוזאין שהוכרז במחקרים מעבדתיים כמעודד גידולים סרטניים רבים ומגביר כולסטרול בדם ורובד תרשיתי בעורקים. 7 - שחלב ומוצריו קשור להגברת החמצון בגוף – שהוא אבי אבות של כל המחלות הידועות למדע - זהירות משימוש בחלב פרה - מאת דר' יוסף אבני 8 דר' אבני ידוע מזה שנים רבות במלחת החורמה שלו נגד חלב. חלב פרה מכיל חיידקים חיים, חיידקים מתים, תאי מוגלה (מותר עד 100,000 ב-1cc), מים, חלבונים שזרים לגופנו, הורמונים, מעודדי סרטן כמו IGF1, אנטיביוטיקה, דיאוקסינים, לקטוז ועוד ועוד. הידעתם שהקאזומורפינים שבחלב עשויים לגרום להפסקת נשימה פתאומית? מחקרים מראים על קשר בין צריכת חלב למגוון מחלות כמו סרטן (השד, מעי הגס, ערמונית, שחלה ואשך), מחלות אוטואימוניות, בעיות פוריות וציסטות בשחלה, מחלות לב וכלי דם. לילדים חלב עשוי לגרום לדלקות גרון, דרכי הנשימה, אוזן ושקדים, אלרגיות לחלב, קרוהן, רגישות ללקטוז, סוכרת נעורים (מאז שתנובה נכנסה לסין, שיעור סכרת הנעורים שם עלה פי 2-3). ידעתם שבמדינות בהם אין פרות הנגועות במחלת Johne אין קרוהן? מחלת הקרוהן נגרמת כתוצאה מחיידק MAP המצוי בפרות חולות ב-Johne. החיידק נמצא בחלב ועמיד לפסטור. שנים התקשו להוכיח את זה בבדיקות שצובעות בגוף את מעטפת החיידק, כיוון שבגוף החיידק מסיר את המעטפת הזו. לאחרונה מדענים ביפן הצליחו לזהות אותו בגוף בשיטות מולקולאריות. זהירות ישראל משמידה עצמה מבפנים. "קיים משבר הולך וגדל בתחום בריאות הציבור, בסדר גודל בינלאומי", כתב עורך מגזין המדע 'סיינס' (Science, 304, 4 June 2004). משבר הבריאות אליו התייחס הוא התסמונת המטבולית. אלו שנפגעו סובלים מן התוצאות הפתולוגיות של התסמונת המטבולית, כגון: השמנת יתר, סוכרת סוג 2, ותופעות הקשורות לסוכרת סוג 2 (כגון עיוורון וקטיעת רגליים שנפגעו כתוצאה מהסוכרת) מחלות לב וכלי דם למיניהן ,סרטנים,מחלות חשוכות מרפא ומגוון מחלות נפוצות אחרות. קיימת רמה גבוהה מאד של התסמונת המטבולית ושל תחלואה ותמותה בעולם ובישראל. ארגון הבריאות העולמי (WHO) הביע דאגה עמוקה לנוכח מגיפה זו, שכן מיליארד בגירים ברחבי העולם סובלים מהתסמונת המטבולית . אם זו אינה הסכנה העיקרית לביו-ביטחון של העולם וישראל, מה כן ?

10/06/2013 | 10:36 | מאת: מחקר סין

ב 2012 התגלו בסין 3.5 מיליון מקרי סרטן חדשים ו 2.5 מיליון חולים מתו מהמחלה. ממולץ לא לקרוא את השטויות שמפרסמים זוג הליצנים דליה ודוד.

11/06/2013 | 16:56 | מאת: קצת מדע

לעומת זאת יש מספר מחקרים שהוכיחו כי צריכת חלב ומוצריו (בעיקר יוגורטים) דלי שומן מפחיתה תחלואה בסרטן המעי הגס וסרטן כיס השתן.יתכן וצריכה מוגברת של סידן (לא בהכרח ממוצרי חלב) מעלה קצת סיכון לסרטן הערמונית, אבל גם זה לא בטוח. Nutr Rev. 2012 May;70(5):294-300. Evaluating the links between intake of milk/dairy products and cancer. Milk and dairy products are widely recommended as part of a healthy diet. These products, however, can contain hormones such as insulin-like growth factor 1, and some studies have suggested that a high intake of milk and dairy products may increase the risk of cancer. This review examines recent studies on this topic, with the evidence suggesting that the recommended intake of milk and dairy products (3 servings/day) is safe and, importantly, does not seem to increase the risk of cancer. On the basis of the studies included in this review, cultured milk, yogurt, and low-fat dairy products should be preferred as the milk and dairy products of choice. J Am Coll Nutr. 2011 Oct;30(5 Suppl 1):464S-70S. Dairy products and cancer. Cancer is a group of more than 100 diseases in which cells display uncontrolled growth, invasion, and sometimes metastasis. Milk and dairy products contain micronutrients and several bioactive constituents that may influence cancer risk and progression. Much of the focus of human, population-based studies has been on the effects of intake of milk and total dairy products or of calcium intake. Based on a systematic review of the epidemiologic literature, the World Cancer Research Fund and American Institute for Cancer Research report concluded there was a probable association between milk intake and lower risk of colorectal cancer, a probable association between diets high in calcium and increased risk of prostate cancer, and limited evidence of an association between milk intake and lower risk of bladder cancer. For other cancers, the evidence was mixed or lacking. Since the 2007 report, several additional, large-cohort studies have been published, including two that show an inverse association between intake of cultured dairy products and bladder cancer. Little is known about the potential effect of various bioactives produced during rumen microbe metabolism on cancer risk. Furthermore, studies support a role of live microbes present in some dairy products in the modulation of the human gut microbial community and gut metabolism. Given the growing appreciation for the role of the gut microbial community in relation to immune function and health and disease, including cancer, the potential role of various dairy products in the modulation of the human gut microbiome warrants further evaluation. Key teaching points: As a dietary exposure, dairy products are a complex group of foods and composition varies by region, which makes evaluation of their association with disease risk difficult. For most cancers, associations between cancer risk and intake of milk and dairy products have been examined only in a small number of cohort studies, and data are inconsistent or lacking. Meta-analyses of cohort data available to date support an inverse association between milk intake and risk of colorectal and bladder cancer and a positive association between diets high in calcium and risk of prostate cancer. Other constituents of dairy products, such as rumen-derived metabolites, have not been evaluated extensively for cancer-preventive properties. The influence of live microbes in fermented dairy products and certain cheeses on the human gut microbiome and immune function is a growing area of study

11/06/2013 | 18:27 | מאת: עבודה בעיניים

http://www.youtube.com/watch?v=IwFgEEW12X0

18/06/2013 | 09:28 | מאת: מחקר ממון

רק תשלם יכתבו לך גם שאת בחור במקום בחורה רק תשלם

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן