פוליסכרידים במזון כטיפול מסייע
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
קראתי שפוליסכרידים כמו אלו שנמצאים בחלק מפיטריות המאכל, וברקמות הסחוסים של בעלי חיים נמצאו ביפאן כמסיעים להצלחת טיפולים כימוטרפיים אדג'ובנטיים. מה דעתך? האים כדאי לאכול מוצרים אילו או ליצרוך אותם בקפסולות המוכנות? אם אוכלים אותם כמזון טיבעי, האים לאכול לא מבושל, או שהבישול אינו פוגע בתכונותיהם?
לרמי לדעתי יש להשתמש בתוספי מזון שחלקן מכילים תמציות של החומרים הפעילים ולכן בצורה כזאת מקבלים כמות גדולה ואפקטיבית של החומרים הפעילים ד"ר יוסף ברנר