לי-צוף במקום סוכר
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
שלום, אנו נמצאים בתהליך של שינוי תזונה עם אבחון מחלת הסרטן אצל בעלי. כולנו (קרי, אנחנו והילדים) מאד אוהבים מתוק. האם ניתן להשתמש במוצר לי-צוף של חברת טבעוני כתחליף סוכר? לפי הכתוב באינטרנט הוא בעל ערך גליקמי נמוך ומאושר לשימוש חולי סכרת. לא מצאתי אזכור שלו כאן בפורום או בספרך. מידע על המוצר: http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=8&featid=3501 תודה, רעיה
לרעיה לפי המידע בלינק ששלחת ה לי-צופ מופק מצמחי מרפא ומפירות וכאמור בעל אינדקס גליקמי נמוך. כל אלה הן אינדיקציות שחומר זה מתאים לחולי סרטן ואינני רואה מניעה להשתמש בו כממתיק תחליף לסוכר. ד"ר יוסף ברנר