שום ובצל

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/07/2006 | 10:28 | מאת: רונית

האם צריכה של שום ובצל לאחר אפייתם עד לריכוך פוגעת בערכם התזונתי? האם בליעה של שיני שום קצוצות על קיבה ריקה יוצרת בעיה בקיבה? האם מומלץ לצרוך כמוסות של ויטמין C ובאיזה מינון לצורך טיפולי (אני יודעת שמומלץ בזריקות)? לאחרונה התפרסם עשב הלימון בתכונותיו האנטי סרטניות האם זה לא אותו חומר שבלימון? האם מומלץ לשתות מיץ לימון וכמה ליום לצורך טיפולי? לאחרונה נמכר מיץ רימון טבעי בסופר (מתורכיה) אך מצוין שהוא עבר פיסטור, האם זה פוגע בערך התזונתי שלו? האם בואקום הערך התזונתי שלו נשמר?

לקריאה נוספת והעמקה

לרונית 1.לדעתי אפיה של שום ובצל מורידה מערכם עקב רגידות החומרים האנטיסרטנים בתוכם לחום. 2.אצל רוב החולים אין בעיות בקיבה, באם קיבה רגישה ניתן לשלב עם תרופות סותרות חומצה. 3.כמויות של ויטמין סי דרך הפה הן עד 12 גר' ליום. כדי להגיע למינונים גבוהים (4-12 גר') צריך להשתמש באבקה של חומצה אסקורבית. מינונים גבוהים מזה גורמים לשלשולים. 4.בעשב לימון (שהוא צמח מרפא), לואיסה ומליסה יש חומר הגורם לתאי סרטן להכנס לתהליך של אפופטוזיס (מוות מתוכנת) ובצורה כזאת צמחים אלה יכולים לשמש כחלק מהטיפול בסרטן. 5.מיץ לימון ערכו כמו כל מיץ פרי הדר אחר. 6.אני ממליץ על מיץ רימון סחוט טרי ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן