בשר אדום מזיק
דיון מתוך פורום טיפולים משלימים בסרטן
מספר תוספי מזון שניתנים לבעלי החיים אותם אנו אוכלים מהווים בסיס למחלות 1,אנטיביוטיקה והורמונים ששרידים מהם נמצאים בבשר ועלולים להיות מסרטנים. 2.סודיום ניטראט יכול לגרום ליצירת ניטרוזאמינים שעלולים לגרום לסרטן.החומר ניתן מוכנס לבשר כדי למנוע התפתחות חידקים ונותן לבשר צבע אדום "חי" 3.BST הורמון גדילה הניתן לבעלי חיים ויתכן שהוא מסרטן. 4. תוספי טעם וריח שמוכנסים למוצרי בשר שונים. אין ספק שעודף צריכת בשר בקר הינה בסיס למחלות שונות כסרטן מעי גס סרטן שד ועוד מאמר על תוספי מזון מזיקים באתר שלי www.Drearon.co.il
מדובר בבשר טרי, לא קפוא, וללא תוספים. הרופא שלי המליץ על 1-2 פעמים בשבוע.
מאוד מעניין לדעת מי הרופא שהמליץ לך לאכול בשר ? אכילת בשר מעלה את החומציות בגוף הדלק הטהור לתאי הסרטן
אם את מרגישה שאת רוצה דווקה את זה אז בישול בטמפרטורות נמוכות (כלומר הרתחה או סיר לחץ) מיצרים מינימום חומרים מזיקים שריר דל שומן מכיל פחות חומרים מזיקים מחלקי פנים שמנים.
קיימות מספר סיבות מדוע בשר אדום מזיק לחולי סרטן (תוכלו לקרוא על כך בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת"): 1.בשר אדום קשה לעיכול והגוף משקיע הרבה אנרגיה בעיכול שלו במקום במאבק בתאי סרטן. 2.הבשר האדום מתפרק במעי הגס לניטריטים שהם חומרים קרצינוגנים. 3.אכילת בשר אדום מגרה הפרשה מוגברת של חומצות מרה שגם הם חומרים קרצינוגנים. 4. בשר אדום הוא מזון חומצי המועדף על תאי סרטן 5. הבשר מכיל כאמור סטרואידים ואנטיביוטיקה 6. מזון הפרות מכיל הרבה חומרי הדברה המופרשים בחלב. 7.הבשר האדום הוא מזון שמן, ואחוז השומן בו כ 40%. 8. האנזימים הפרוטאוליטיים המשמשים להגנה בפני סרטן מופנים לעיכול של בשר לאחר אכילתו. כל אלה הסיבות שמומלץ לחולי סרטן להמעיט או להוציא לגמרי מהתפריט בשר אדום. ניתן להשתמש בבשר עוף ודגים, ללא שימוש באברים פנימיים וללא שימוש בבשר מעובד כמו נקניקיות והמבורגרים. ד"ר יוסף ברנר
דר' ברנר, האם במחלקה שלך החולים מקבלים לארוחת הצהריים בשר אדום? אם כן, כמה פעמים בשבוע? אם כן, מדוע אינך מרים קול? האם יש מחקרים המראים כי הפרוגנוזה של חולי סרטן האוכלים פעם-פעמיים בשבוע בשר אדום גרועה יותר מזו של חולי סרטן שנמנעים לחלוטין מבשר אדום?