כתרים קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

24/10/2004 | 22:04 | מאת: הדס

יש לי כתרים ישנים ולא איכותיים במיוחד. ברצוני להחליםן אלא שהמחיר לכתר איכותי שניתן לי ע"י רופא השיניים שלי קצת גבוה-4500 ש"ח. מדובר לטענתו בטכנאי מאוד מאוד מוכשר מהמובילים בארץ, המכין כתרים שנראים כמו שן ולא כמו כתר. אני בדילמה-אשמח לחוות דעתך באשר לנ"ל.

הדס שלום! שיניים קדמיות הינן המרכיב המשמעותי בחיוך שלנו והן כרטיס הביקור שלנו בכל מקום אליו נפנה. אכן יש מעט טכנאים אומנים מוכשרים המסוגלים לתת לכתר מאפיני שן טבעית ורצוי מאד להנות מנסיונם וכשרונם בעיצוב החיוך שלך. מחירי הכתרים יהיו גבוהים יותר מכיוון שכמות עבודת הטכנאי והרופא על כתר איכותי אסתטי רבה בצורה משמעותית יחסית לכתרים פחות איכותיים, דרושה התאמת צבע מושלמת שלעיתים נדרשות לה מספר פגישות התאמת צורה לשיניים הסמוכות והקפדה רבה על כל המאפיינים והמרווחים. המחיר הגבוה ישכח עם השנים אך את התוצאה הטובה תוכלי לראות כל בקר במראה.

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה