סגירת רווחים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

27/10/2004 | 01:10 | מאת: ענת

שלום, בהמשך למה שהסברתי לך, לגבי הסיבה לרווחים, עדיין לא קיבלתי את התייחסותך לשאלתי: מהי העלות המשוערת של עלי חרסינה?

ענת שלום, נושא המחיר ברפואת שיניים הוא בעייתי,מכיון שכמו במקצועות חפשיים אחרים אין מחירון קובע כל רופא את תעריפיו בהתאם למיצובו בשוק (לפחות בעיניו),מיקום גיאוגרפי (המשפיע גם על עלויות המרפאה),עלות הטכנאי -ישנן מעבדות המבצעות מאות כתרים בחודש ולעומתן טכנאי אומן המבצע מעט כתרים אך משקיע בכל אחד מהם שעות רבות על מנת שיראה כמו שן טבעית. גם הרופא יכול להשקיע יותר או פחות בטיפול ובהתאם לכך גם יתמחר אותו. בתמחיר אמור להכלל גם הידע והנסיון של אותו רופא בטיפול הספציפי. מחיר הציפוי הוא בין500 ל 1000 דולר את העלות בסופו של דבר שוכחים ואת התוצאה רואים כל בקר במראה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה