שאלה
דיון מתוך פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה
דוקטור אמיד שלום יש לי בשן 11 חור קטנטן ועדיין לא מומלץ לפתוח אותו היום אכלתי קרקרים ולא שמתי לב שיש שם שארית מזון אולי אחרי רבע שעה ניקיתי שם עם חוט דנטלי ואני שואלת האם זה שיש שם כבר עששת מזערית מאד והיה שם מזון יכול החור להתפתח מהר יותר אני שואלת לידע כללי אם כבר קיים חור קטן ומזון נשאר קצת שם זה יכול לפתח את החור ולהגדיל אותו מהר יותר.
לקריאה נוספת והעמקה
ליאת שלום, מזון מאפשר לחיידקים להתפתח בצורה מוצלחת יותר, פרוק המזון יוצר את העששת וכך גדל ה"חור"