הסרת קומפוזיט משן

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

04/11/2015 | 19:01 | מאת: מורן

שלום , האם יש דרך קלינית להסיר קומפוזיט בלבד ללא חומר שן כלומר האם יש חומר שיכול להמיס רק את הקומפוזיט? חומר שצובע רק את הקומפוזיט? כי לרופא אין דרך ב 100 אחוז לדעת שהוא מסיר רק את הקומפוזיט אלה רק לאחר מעשה לא מדובר בסתימה אלא בקומפוזיט שנדבק על שיניים אחרות

מורן שלום , ניתן להסיר שכבות דקות ובכל פעם בין השכבוטת המוסרות למרוח חומר המשמש לחיספוס האמאייל לפני הכנת שחזור, לכשיגיע הרופא לאמאייל -החומר המחספס על האמאייל יראה שונה מאשר על חומרי הקומפוזיט וכך ניתן לדעת שהגיע לאמאייל

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה