ציפויים לשתי שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

25/02/2016 | 15:42 | מאת: אביה

שלום, היום שמו לי שני ציפויים בשיניים הקדמיות העליונות. הרופא הכין את הציפוי אצלו במרפאה וטען שהחומר הוא מחרסינה, ושהחומר דומה לציפוי אי-מקס. לא סופק לי יותר מידי מידע. היתכן שאפשר להכין ציפוי קבוע באותו הרגע? אינני מעוניינת בציפויים זולים, שילמתי ממיטב כספי על התהליך! ואם אני מעוניינת בציפוי מסוג אי-מקס, האם חייב לשלוח מידות למעבדה קודם, או שגם ניתן להכין באותו הרגע?? הרופא אומר לי שאין צורך כלל לשלוח למעבדה, זה לא נשמע לי הגיוני כלל. אני מרגישה כי הרופא מסתיר ממני מידע שהוא מאוד חשוב במיוחד בשיניים... זה מפחיד מאוד.

אביה שלום, השאלה המרכזית אינה טכניקת העבודה אלא האם התוצאה מוצאת חן בעיניך והאם התוצאה הינה הטובה ביותר שניתן לקבל , ניתן היום לחרוט גם במרפאה ציפויי חרסינה אך ברוב המקרים התוצאה תהיה פחות אסתטית מציפויים המבוצעים בידי טכנאי אומן המסוגל לצור חרסינה במספר גוונים וליצור מאפיינים ואפקטים נוספים כך שהתוצאה תראה כשיניים טבעיות מחמיאות, ברוב המקרים לא ניתן ליצור תוצאה ברמה הזו במרפאת השיניים עי רופא השיניים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה