שם של חומר.................................

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

02/03/2016 | 10:11 | מאת: קרן

שלום ( קראתי תשובה ישנה שלך בנודע לעניין זה ) רציתי לשאול מהו שמו של החומר המשמש את רופאי השיניים לחיספוס האמאייל ? תודה

02/03/2016 | 10:14 | מאת: קרן

המשך , והאם השימוש בחומר זה לא גןרם לרגישות בשן הרי הוא "מקלף" את שכבת האמייל

לחספוס האמאייל משתמשים בחומצה היוצרת חרירים זעירים באמאייל ועליהם מורחים שכבה של חומר הזהה כימית לסתימה או הדבק וכך מצמידים את החומר לשיניים , החומר אינו גורם כל נזק לשיניים מכיון שהשכבה המחוספסת היא זעירה וממילא מכוסה בחומרים אחרים שלצורך אחיזתם נמרחה מלכתחילה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה