כאב ואנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

19/04/2016 | 17:08 | מאת: מעין

נתנו לי אנטביוטיקה לכאב שיניים למרות שכרגע לא רואים כלום לא במבט ולא בצילום אבל ראו ואמרתי שמתפתלת מכאבים התקפים חזקים שגם בלילה העירו אותי ולא נתנו לי מנוח וזו שן שעשתה לי המון בעיות אז מנסים את האנטביוטיקה ונמשיך מה לעשות השאלה אבל עבר כבר יום וחצי ויש הטבה מאוד מינמלית מתי אמור להיות הטבה עם שיפור משמעותי ואם לא תשפיע מספיק למרות שלא ראו כלום מה עוד אפשר לעשות כי אני די בסיום שלמכתר של השן הזאת ולא ברור מה לעשות כשלא רואים כלום והאם יכול להיות שלא יראו בצילום במרפאה וכדאי יהיה לבדוק שוב את כל האיזור במכון לצילום למרות שכבר לפני שנה עשיתי צילומים רודה על תשובה. תודה.

מעיין שלום, אנטיביוטיקה אינה תרופה נגד כאבים אלא תרופה כנגד זיהום חיידקי, אם לא מצאו כלום אינני מבין למה נתנו לך אנטיביוטיקה (עצם לקיחת אנטיביוטיקה שלא לצורך עלול לגרום בעיות אחרות) ישנם אמצעי אבחנה ובדיקה נוספים מעבר לצילום במרפאה על מנת לאתר את הגורם לכאב ולטפל בהתאם

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה