ועכשיו יש גם ערך באנציקלופדיה זהירות טריגר

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

14/06/2005 | 11:11 | מאת:

http://www.ynet.co.il/yaan/0,7340,L-421855-NDIxODU1XzYyNDM0NDkxXzIxMzUyNQeqeq-FreeYaan,00.html אז מה פדופיל? אתן יודעות טוב יותר מכל אחד אחר. ננסה לבנות ערך משלנו למושג? קדימה מי ראשונה?

15/06/2005 | 00:49 | מאת: שדה ניר

שמסיבות אלו ואחרות (אימפוטנציה עקב מחלה אורגנית, גיל מופלג, בעיות נפשיות, טראומה מינית משתקת, כישלון בהתנסות עם בנות גילו וכהנה וכהנה) עומעם זהרו וחינו על נשים בוגרות ועל כן הוא חדל אישים המבכר לספק את יצריו המיניים אצל חסרי ישע תוך ניצול תמימותם של חוסים/מפגרים/נחשלים/יתומים/ילדי מצוקה/קטינים וכדומה. המניע שעומד בבסיסו הנו הרגשת החידלון למול אשה בוגרת, ידענית ודעתנית ואוטונומית. ותחושת הכישלון ברפרטואר מר ומתמשך שמעיבה כצל על צלליתו- לנשים בנות גילו.. המוטיב המרכזי של הפדופיל בו הוא בוחר לפרק את תסכולו הוא אצל אותם אלו שיהא לאל ידו להחזיר לידיו את מושכות הניתוב, הניווט, כושר ההחלטה, ההכנעה והשליטה ולהגביר את המאצואיסטיות הגברית שלו באופן מורבידי(חולני). הפדופיל סובל מרגשי נחיתות קשים, לעיתים רבות מאימפוטנציה (הוכח קלינית במחקרים) ומחוסר מוטיבציה לטפל בבעיתו האורגנית והפסיכואנליטית עם הקושי בהתמודדות מול נשים בוגרות חסונות וחסינות הנושקות לטווח גילו. הפדופיל לרוב אדם חלש אופי, מוג לב- הנכנע ליצריו. ותיסכוליו מנחים את דרכו ופועלו. והוא אינו שולט בעצמו. הפדופיל הנו אדם חולה נפש שככל חולה נפש בקהילה וביחוד ככזה המהווה סכנה ממשית לשלום הציבור וללב לבו שלו- ציפור נפשם של ההורים, חייב הוא להיות תחת פיקוח ובקרה ממסדית ובטיפול מרושת- אין סופי. ובמקרים אקוטים וחריגים במוסד סגור תחת מנעול ובריח.

15/06/2005 | 07:30 | מאת: דמעה

ואבא שמתעסק עם הבת שלו...לא אונס אבל מתעלל מינית..וגם לא פוגע בילדים אחרים..וטוען שהוא מרגיש חייב לגעת בבת שלו כי הוא אוהב אותה והיא כל כך מלוכלכת ומגעילה ומכוערת וטיפשה וזבל מהלך שאם הוא לא יגע בה היא לא תדע אף פעם מה זה מגע כי אף אחד אחר בחיים לא ירצה לגעת בה. מעבר לזה שאבא כזה הוא חולה נפש אמיתי האם הוא גם נחשב פדופיל? דמעה

15/06/2005 | 14:01 | מאת:

האם מצאת את דמותו בתיאורים שתוארו פה? הייתי מגדירה אותו כרוצח נשמות. ומענישה אותו ככל רוצח אחר.