חומר סופג רעלים מהידיים והעיניים
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
שמעתי שקיים חומר חדש שכבר נמצא בשימוש במפעלים וכל עובד שנפגע שנחשף לחומר רעיל בידיו או בעיניו יכול מיד לשטוף את האזור הפגוע עם החומר הזה וכך בעצם הוא מנטרל את החומר הרעיל ואת הפגיעה המצטברת. מי יכול לתת כאן פרטים ואו לינק למאמר על החומר?
קראתי מאמר על החומר הזה שנקרא דפורטין ראה את המאמר ועוד-מעניין אם ישכאן קוראים בעלי ניסיון בשימוש בחומר שיספרו האם אכן הוא הציל אותם.... http://www.osh.org.il/site/news/news1205.html
כידוע לי טיפול בכימיקלים בעיניים רק על ידי שטיפה במיים זורמים ובזמן ממושך. יעיל ככל שיהיה החומר הפלאי הזה צריך לוודא טוב שיש אישור להכניס לעינים ושעדיף להשתמש בו במקום שטיפה בהרבה מיים. מנגנון הקלציה שהוזכר הוא ספציפי למספר חומרים ואינו יכול תמיד לעבוד.
שלום דורון נכון מה שאתה אומר. כדאי לדעת באיזה חומר מדובר. שלומי
זיו שלח לי את כתובת המייל שלך ואשלח לך חומר שלומי
לשלומי-כתובת המייל שלי היא [email protected] אותי מעניין היכן אפשר להשיג את החומר הזה או דומה לו כדי לשמור על הבטיחות שלנו בעבודות תיקוני מיכשור במעבדת הדם ובמקומות נוספים בבית החולים. למנהלי הפורום ולדורון ולשלומי: בלינק שצירף הממונה יש פרטים על החומר וכתובת אתר של היבואן שלו אתם כמומחים, לדעתי, יכולים לנתח את הנתונים ולחוות את דעתכם המיקצועית.
סוכן יש לו אינטרסט למכור ולא לספק מידע מפורט ומלא. מתוך הקריאה בחומר לא ניתן להבין את התהליך במדייק - נראה יותר כמו אוקוס פוקוס -לא יגלו לך מה החומר, אולי הוא חומר טוב אולי חומר גרוע אולי עם תכונות של סרטון אולי לא - אין מידע וגם לא תקבל מידע מלא אפילו לא בגליונות הבטיחות שם יכתבו משהו כללי ביותר שהחומר יצא יותר בטוח מחלב ודבש. בנוסף אם החומר היה כל כך טוב ובריא אתה לא חושב שכבר כל העולם היה מחליף את הערכות הזמינות בחומר המופלא? ודבר נוסף גם לא את המחיר שהנו מאוד מאוד מואד גבוה. אז, בזהירות!