הפעלה ראשונה של תנור אפיה
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
שלום, קיבלנו היום תנור אפיה חדש, אשתי לא הייתה מודעת לכך שצריך להפעיל אותו בפעם הראשונה ״על ריק״ כפי שרשום בהוראות כדי להסיר שאריות של חומרים מהייצור, מה שכן לא היה שום ריח לוואי מהתנור בעת ההפעלה. האם החומרים נכנסו לאוכל? האם יש סיכון בריאותי בכך? או שהיצרן מנחה לעשות זאת רק משיקולי אי נעימות של ריח פוטנציאלי? תודה רבה
לקריאה נוספת והעמקה
כפי שהגיון שלך גם הגיע לאותה מסקנה. שיקולי אי נעימות של ריח בלבד. הרי אי אפשר לספק מוצר שישחרר חומרים מסוכנים, לא יקבל אישור לשיווק.