האם צריך לשטוף ידיים?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

20/09/2021 | 15:03 | מאת: ליאת

שלום, האם צריכים לשטוף ידיים אחרי פתיחה של שקיות הקטשופ/מיונז הקטנות? (עשויות אלומיניום, האם הן משאירות שאריות כלשהן על הידיים?) או שאם שטפתי ידיים לפני כן, זה מספיק? תודה רבה וחג שמח.

נו, אז מה? למה צריכה להיות בעיה שונה מאשר לגעת בכל מוצר מזון ארוז כדי לפתוח אותו. היגיינה בסיסית לפני אוכל, זה הכל.

22/09/2021 | 06:42 | מאת: ליאת

מפני שקראתי בעבר (לדעתי, בפורום הזה) שמגע עם אלומיניום משאיר "עקבות" אלומיניום על האצבעות.

לא בפורום זה. אלומיניום הוא חומר בעיתי. מארז של קטשופ לא ישמר ולא יחזיק מעמד אפילו לא דקות במגע ישיר עם אלומיניום. כל מה שאת קוראת "אלומיניום" הוא אלומיניום מצופה בחומרים פלסטיים המגיניים על האריזה. אז, נגעת בפלסטיק, לא בדיוק בעיה משום סוג.

22/09/2021 | 18:31 | מאת: ליאת

תודה

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות