אקונומיקה בקירבת מזון
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
היי הייתי במסעדת שיפודים בערב ובעמדת השיפודייה של העובדים אחד העובדים כבר התחיל לנקות את הריצפה , דברים כאלה חורים לי ולכן אני בוחן כל דבר ושמתי לב שהמוכר החזיק את השיפוד שלי כלפי מטה למס׳ שניות בזמן שהעובד השני גרף את הריצפה עם מגב ממש לידו, ואני חושש מהסיכוי שאולי השפריץ איכשהו טיפות בזמן הגריפה החומר של השטיפה שנגיד במצב הכי גרוע זה היה גם אקונומיקה, האם מסוכן אם וכאשר באמת השפריץ קצת? קצת מטריד אותי כבר כל העניין של לאכול בחוץ אי אפשר לדעת מה יכול לקרות.
אז טיפה אם בכלל התיז ואם יש קצת אקונומיקה מהולה בכל המים שבדלי השטיפה...לא בדיוק בעיה. ו... למה לא הערת להם? ואם חשבת שפגע לך בשיפוד למה קנית אותו? ואם זה נראה לך כבעיה אז באמת רצוי מאוד לא לאכול במסעדות, או לקנות אוכל מוכן משום סוג.