ריסוס במשרד במקום העבודה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/08/2024 | 09:08 | מאת: בני

במהלך חודש אוגוסט הקרוב יעשו ריסוס במשרדים במקום העבודה שלי. במידה ונשאר בחדרים מזון באריזה סגורה אפשר לאכול אותו לאחר החופשה? אני מדבר על הפרש של 3 ימים הבדל בין הריסוס לחזרה לעבודה. תוך כמה זמן מרגע הריסוס הוא כבר לא מסוכן? האם הוא יכול לשקוע במזון?

ריסוס זה לא מה שהיה פעם מפזרים באוויר. בשדות הפתוחים יהיה ריסוס מהאוויר. במקומות עבודה, משרדים בתים, הריסוס נעשה באופן מבוקר ביותר, בדרך כלל לאורך הפנלים. ממש לא באוויר. ולכן, לא ישקע על אוכל ולא על שום מערכת אחרת. ריסוסים מאוד יחודיים שעושים באיוד (באוויר) תקבלו הודעה והנחיות מאוד מיוחדות איך לנהוג. ריסוס מקקים/נמלים... רגיל, ממש לא. בלי לדעת מה החומר שבו ישתמשו לריסוס לא ניתן להוסיף.

08/08/2024 | 15:37 | מאת: בני

תודה על התשובה. תוך כמה זמן מרגע הריסוס, החומר שמשתמשים בו לריסוס נהיה לא מסוכן(אני מדבר על ריסוס סטנדרטי שעושים בבתים או במשרדים)?

לא יודעת מה זה ריסוס סטנדרטי. תלוי בחומרים. יכול להיות מספר שעות עד מספר ימים. המדביר צריך לתת לכם את המידע הזה. זו אחריותו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות