שקית קירור - תכולה.

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/04/2025 | 19:10 | מאת: נועה

שלום, בחנות שקניתי דגים קיבלתי שקית חשבתי שזה שקית עם קרח רגיל שמתי בכיור שיימס ואז היא נפתחה ונהיו בכיור הרבה חתיכות קטנות כמו ג'לי. מה זה בעצם כמו קרחום? ניקינו את הכיור והכל לפח. יש סכנה כלשהי? תודה

אין בעיה. שוטפים וזהו. הרבה פעמים מהסופר שולחים את הקפואים עם קרחומים חד-פעמיים כאלה. פשוט עושים עבודה טובה יותר ולא מרטיבים את האוכל כאשר הם מתחממים ונמסים.

23/04/2025 | 09:44 | מאת: נועה

אז זה לא אותו החומר הרעיל שיש בקרחום? (קראתי כאן בתשובות קודמות שמכיל בחלקו חומרים רעילים) ואם כן הניקוי הרגיל של הכיור מספיק? תודה על תשובותיך והידע הרב שלך:-)

יש הרבה מאוד חומרים שמשמשים לקרחומים. לא מומלץ לאכול את כל התכולה של קרחום, אבל ממש לא בעיה מיוחדת בכמויות קטנות. פשוט לשטוף את הכיור עם מים זורמים. הערת ביניים: האקונומיקה שאולי תשתמשי בה לניקוי הכיור (שלא נדרשת כלל במקרה זה) ... מסוכנת מאוד! ומשתמשים בה בלי לחשוב פעמיים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות