שאלה לד'ר ורד קויפמן

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

17/06/2009 | 11:23 | מאת: יהודית

אני רגישה לקטון ולמתיל כלוריד, אני רוצה להשתמש לניקוי העיניים בפדים סטריליים. (לאחר שטיפה עם מים סטריליים) וראיתי כי כל המוצרים הסטריליים עוברים עיקור בגז. ורציתי לשאול האם יכול העיקור בגז יכול לגרום לי לרגישות? אם כן היכן אפשר למצוא פדים סטריליים שאינם מעוקרים בגז? בתודה מראש על תשובתך

אין קשר בין סטריליזציה באתילן אוקסיד (עיקור גז) לבין החומרים שאת רגישה להם. את לא רוצה לנקות את העיניים עם פדים שלא עברו סטריליזציה. עיקור בגז בא להבטיח שהמוצרים שאת מקבלת יהיו ללא זיהום מיקרוביאלי שעלול לגרום למחלות שונות.

21/06/2009 | 16:31 | מאת: יהודית

לד'ר קויפמן, הפסקתי להשתמש בפדים שמעוקרים באתילן אוקסיד והרגישות שהייתה לי בפנים מתחילה לעבור לי, סבלתי מיובש קיצוני, עפעפיים נפוחים, עייפות מתמדת, ולאחר שהפסקתי להשתמש בפדים האלה החלה לי הטבה הדרגתית. יכול להיות שיש לי רגישות גם לגז הזה?

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות