בקליט
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
האם אפשר להכניס סיר עם ידיות מבקליט לתנור 150-180 מעלות? האם נכון שבקליט יותר רעיל מפלסטיק כאשר הוא נשרף? האם כאשר מבשלים בסיר עם ידיות בקליט (כפי שהבטיחו בחנות) אשר מוציאות ריח פלסטיק שרוף בזמן הבישול, זה אומר שזה לא 100% בקליט ושאולי עירבבו את זה עם עוד חומר שלא עמיד בחום?
ידיות בקליט של סיר בישול לא עמידות בטמפרטורה של תנור. גבוהה מדי. הריח שאת מריחה הנו אופייני לבקליט ואיננו מהווה בעיה מיוחדת בבישול על כיריים. הכנסה לתנור תשחרר ריח עם פירוק החומר. בקליט הוא סוג של פלסטיק, ויש לו ריח שלו. לכל פלסטיק ריח, אבל הריחות דומים, ולא מלמדים על איכות הידיות. בישול נעים