טפלון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/04/2011 | 14:11 | מאת: סיימון

האם טפלון פולט בטפרטורות גבוהות או בטמפרטורות נמוכות חומרים שיכולים לגרום נזקים כלשהם למוח והיה ויש שריטה בשכבת הטפלון או משהו כזה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אחד מהיתרונות ולכן גם השימוש של טפלון הוא שהוא יציב בטמפרטורה גבוהה יחסית של כ - 230-260 מעלות - טמפרטורה גבוהה בה לא מבשלים ולא מטגנים. כמות החומר שעלולה להשתחרר קטנה (הציפוי דק מאוד)ואין סכנה של פגיעה במוח. שריטות בטפלון פוגמות באיכות הכלי, לא מהווה בעיה בריאותית. אין פגיעה באכילה של פרורי טפלון מלבד שזה חסר טעם.

22/10/2011 | 20:10 | מאת: צפונבונועה

שלום דר" קויפמן האם תוכלי להביא קישורית למאמר מחקרי המוכיח חוסר רעילות שימוש במחבת טפלון שרוטה?(עברית או אנגלית,בבקשה) תודה.

03/06/2012 | 08:50 | מאת: ענת

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4129818,00.html

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות