חומרים רעילים בכלי בישול

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/12/2011 | 16:13 | מאת: mz

אחרי הכתבה של כולבוטק על הקדמיום והעופרת בכלי הבישול הנפוצים, מישהו יכול להגיד מה כן בטוח לשימוש? לא בטוח שהמוצרים שלא נמצאו בהם החומרים הנ"ל נטולי חומרים רעילים אחרים,כאלו שלא נבדקו בכתבה.ובנוסף, ראינו שאם מוצר אחד לא מכיל חומר רעיל, הדבר לא פוסל את האפשרות שמוצר אחר של אותה חברה לא מכיל חומר רעיל.

לא צפיתי בתכנית שאת מתיחסת אליה. אולם, מתמיד יש אזהרות שימוש בכלים המכילים חומרים מסוכנים שונים. לא ניתן להגדיר בתשובה קצרה מהם הכלים המותרים והאסורים. צריך לבדוק כל כלי לגופו.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות