טרנד הצמחונות/טבעונות - למי להאמין?
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
שלום, בוודאי יצא לך לשמוע/לראות את ההרצאות שרצות ברשת על מוצרים מן החי. הטענה שכולם מכילים שומנים וחומרים שהגוף שלנו לא צריך לקבל ויוצרים שלל מחלות. האם נכון? ואם מדובר על עוף רזה, ביצים ודגים ולא בשר אדום שבאמת עתיר שומן רווי - גם זה לא בריא? אני כבר לא יודעת איך אלי לנהוג כאמא- אם אני נותנת לילדים שלי לאוכל מדי פעם דברי חלב, טונה, ביצים, חזה עוף האם אני מזיקה להם? האם להפחית ככל האפשר מוצרים אלה כי קשה מאוד לא לצרוך אותם בכלל. תודה!!
כפי שכתבת בכותרת זה טרנד, לא משהו שנבדק והוכח ונמצא אמיתי ובטוח, להיפך. אז, אפשר ללכת עם טרנדים או ללכת עם ממצאים ועובדות. אפשר לתת לילדים מה שרוצים, כל זמן שעושים את זה במידה ובבקרה. כל זמן שהילדים מקבלים ירקות ופירות, חלבונים (קטניות, דגים, עוף ועוד), שומנים (שמן זית, שומן דגים, עוף רזה), ולפעמים את כל הדברים האחרים, הילדים יגדלו טוב מאוד, יהיה להם מגוון, ויאכלו בכייף. ראיתי ילדים שאוכלים כל הזמן ציפס ושניצל, רק פיצה, רק שניצל תירס, זה לא טוב ולא מאוזן ועלול להוביל לפגיעות בריאותיות.