אוכל חם במעבד מזון מפלסטיק
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
האם כאשר אני מכניסה למעבד מזון חשמלי שכליו הם מפלסטיק ושנקנה בערך לפני 12-15 שנה (אולי אז לא הקפידו על איכות הפלסטיק),תפוחי אדמה אשר מיד לאחר הבישול אני מסננת את המים ושמה בתא ההקפאה למשך 2 דקות ולפעמים רק דקה אחת, הפלסטיק משחרר חומר כלשהו לתפוחי האדמה?
לפי התיאור שלך זה לא נחשב חם. לא יצא שום חומר מהפלסטיק לתוך האוכל. אולי זה חם למגע היד, אך ממש לא חם לצורך שחרור חומרים מסוכנים אם בכלל. מעבד מזון עשוי מחומרים מותרים למזון מזה שנים ארוכות.