טבליות רגילות למדיח בינוני?

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

10/07/2013 | 14:22 | מאת: אני

שלום. רציתי לשאול לגבי טבליות בגודל סטנדרטי למדיחי כלים, האם הם מתאימיות גם למדיח בינוני ,כלומר כזה שעומד על רצפה ומגיע עד גובה השיש? 2. האם יכול להיות מצב שלא ואז נשאר עודף סבון שאנו אוכלים אותו? 3. האם כשפותחים את המדיח בסיום השטיפה האדים החמים שיוצאים עם ריח הסבון לא בריאים לנשימה? תודה

גם שאלה זו לא בדיוק קשורה לנושאי הפורום. וגם השאלות חוזרות שוב ושוב. כדאי לקרוא התשובות לשאלות וללמוד מהן ולא שוב ושוב לשאול אותן שאלות בואריאציה במיוחד שלא קשורות לנושאי הפורום. נראה לך שהיה מסוכן והיו מאפשרים לבצע פתיחה כזו בלי להזהיר? נראה לך שמותר שיהיה סבון כלים מסוכן שאסור שישאר קצת?

12/07/2013 | 18:22 | מאת: אני

סליחה שכל כך הכעסתי אותך אך בדקתי את הדברים לפני שכתבתי ולא קיבלתי תשובה ברורה גם מהחברה: א. התקשרתי לחברה שמיבאת את הטבליות והם טענו שעד כה לא נשאלה שאלה כזו והם יבדקו את הנושא עם היצרן בתורכיה. בנתיים הם המליצו לעבור לסבון נוזלי שכך אפשר לדייק לפי הסימון של המדיח לגבי דיוק בכמויות. אך כרגע יש לי חבילה שלמה עם הטבליות לכן שאלתי. ב. אני די עוקבת אחר השאלות והתשובות ולא מצאתי שאלה או תשובה תואמת לכך , אם אפשר להפנות אותי לכך. ושוב סליחה ,תודה

שמחה שהחברה בודקת עבורך את הנושא, אך נושא של מדיחי כלים איננו קשור לנושאי הפורום הזה. לגבי נושא סבון כלים הנושא עולה בכיוונים שונים, ושוב ושוב נאמר שסבוני כלים וחומרים נוספים מאושרים למזון, אחרת היה אסור להשתמש בהם בכלל ושאריות של כמות קטנה אין בה שום בעיה.

13/07/2013 | 22:11 | מאת: אני

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות