אבנית במי ברז
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
כמה זמן צריך לחכות כדי שכל האבנית בכוס מים אחת תשקע? האם כאשר אשתה מהכוס שהמתנתי עד שהאבנית תשקע אז רוב האבנית ממילא תגיע לפה שלי בגלל שבזמן השתיה אני מטה את הכוס למצב של 45-60 מעלות?
לקריאה נוספת והעמקה
השאלה לא ממש ברורה לי. מה רע באבנית? גרגירים המכילים סידן ועוד מעט מינראלים שטובים לגוף. בקומקום הם גורמים לשכבה שמובילה לצריכה מוגברת של אנרגיה לחימום מים ולא כל כך אסטטי, אך מעבר לכך אין בעיה באבנית.