סיליקון
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
שלום רב, נאמר לי כי נייר אפיה "טבעי" מכיל סיליקון הגורם למרקמו החלק. הםא זה בעייתי באפייה? תודה רבה.
ניר אפיה יש רק "טבעי". טבעי לא מלמד על מוצר שיהיה יותר בטוח או פחות בטוח, כל דבר לגופו. במקרה זה של ניר אפיה, הוא עשוי מצלולוזה מעצים בדיוק כמו כל ניר, רק עובר טיפול קצת שונה כדי להפוך אותו לניר עמיד יותר לטמפרטורה גבוהה ולא דביק. לעיתים מוספים שכבה דקה ביותר של סיליקון כדי להפוך אותו לניר שהאוכל לא ידבק אליו. אין בזה שום בעיה לא באפיה ולא באוכל.