נמאסססססססססססססססססססססססס
דיון מתוך פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות
נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם לא יודעים כמה נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הזמן לפחד ולבכות זה נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוהד, אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך אבל תאמין לי שהפורום הזה, שאליו אתה פנית הוא המקום שילווה אותך ויעזור לך לאורך כל הדרך, יחד עם חברי הפורום. תאמין לי שאני יכול לעזור לך ויש פה חבר פורום שיכול להעיד על כך. אני הייתי שמח לדבר איתך ולראות איך אני עוזר לך, אני בטוח שיש דרך. אני מבין שקשה לך ואני מבין שאתה רוצה שזה יעבור, אבל אני מבטיח לך, שאנחנו נעבור את זה ביחד. אתה לא לבד. מספר הטלפון שלי הוא 0545219849 ואתה מוזמן להתקשר אלי בכל שעה. איתך, אלון
אין במה לעזור!!!! כלום לא יעזור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי עצבים לזה יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה שידעתי שזה נורא זה הרבה יותר נורא ממה שחשבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל נמאס אין כח לזה יותר אין למה להילחם שום דבר!!!!!!!!!!!!!!! כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק להצטער ולבכות כל הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והלוואי ומשהו היה עוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 וכבר אין כח לדבר עם אנשים!!!!!! זה לא ימנע טיפול או כאב.... זה לא.... ):
קשה לי למצוא מילים לבטא את מה שאני מרגישה. היה לי מאוד קשה לקרוא את ההודעות. לא נותר לי אלא לאחל רק בריאות אושר ושמחת חיים ושהקושי יעבור הכי מהר שאפשר!
אוהד מלשון אהדה. שמך אומר שכל אחד יאמר: אותך אני אוהד. ראה את האהדה של כולם אליך, זו אהדה תומכת, מחזקת, אתך, לעזרתך עם הרבה אהבה. אוהד אותך, אתך, כולם אתך, באהדה אתה חזק, אתה יכול, עם אהדה כזו אתה תצליח.