לוקמיה
דיון מתוך פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות
שלום רב אחי בן 17 ומגיל שנתיים חולה בלוקמיה מסג ALL המחלה חזרה לו מס פעמים ופעם אחת באשכים. העניין הוא שעכשיו התאים מופיעים אחת לחודש . הוא מטופל בשניידר לאורך כל התקופה. אני ומשפחתי אובדי עצות לא יודעים מה לעשות, מישהו יכול להמליץ משהו ? רופאים או תרופה חדשה? יש לי שאלה עומד להיוולד לי בן בעזרת השם , האם ניתן להשתמש בדם הטבורי שלו? חשוב לציין שתרמתי לו בעבר מח עצם אבל זה לא צלח. אשמח לעזרה.
אפשר כמובן ללכת ליעוץ נוסף, אם כי אין לי ספק שהטיפול בשניידר הוא טוב. לגבי הדם הטבורי- צריכה להיות התאמה אחרת זה אפשרי, והסיכוי להתאמה מקרוב שאינו דרגה ראשונה נמוך יותר.
אמיר שלום, אני אשמח לסייע לכם, כפי שסעיינו בעבר לאחרים בפורום. אשמח לקבל ממך את כתובת המייל שלך. אתה מוזמן לפנות אלי למייל: [email protected] רק בריאות, אלון לופוביץ יוזם הפורום
לאמיר שלח אימייל ניתן לעזור לחולה [email protected]