דניאל - מזל טוב לרגל הבר מצווה שלך. תעלה ותצליח
דיון מתוך פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות
מחברי הפורום,מנהליו וצוות האתר
המון מזל טוב לכבוד הבר מצווה!!! אושר הצלחה בלימודים ובכלל, והכי חשוב בריאות!!!!! הכרתי אותך בפורום וישר ראיתי שאתה אחלה ילד שמדבר בשפה גבוהה... חחח זוכר? אז שוב מזל טוב ושכל משאלות ליבך יתגשמו! ממני, נעמה
שלום אני אחות של יערה רציתי לאחל לך המון מזל טוב תעלה ותצליח בכל מעשה ידיך והרבה בריאות והצלחה בחיים. ממני מוריה.
זהו גיל הילדות עבר לו ומעכשיו אתה כבר בחור צעיר. עוד מעט תתחיל לגבוה. הגעת לבגרות ומעכשיו אתה כבר לא ילד. אין ספק גיל מפחיד...{כולנו עברנו את זה}. מאחל לך הצלחה בלימודים. הצלחה בחיים. הצלחה בכל אשר תפנה ותעשה ןושכל משלותיך יתגשמו לטובה. אמן ואמן.
אז קודם כל מזל טוב לכבוד הבר מצווה.... זה לא יומולדת רגיל.... כמו שנעמה אמרה, גם אני הכרתי אותך בפורום, ואני ממש שמח על כך.... המון אושר ובריאות, שתדע לנצל את החיים במלואם ושתמיד יהיה לך חיוך על הפנים!!! שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ומי ייתן וביום הולדת הבא כבר תהיה בריא לגמרי!!! ממני חברך, גבריאל שטיינברג.
אמנם אמרתי לך כבר פנים מול פנים... הנה אני כותב גם בפורום. מזל טוב לרגל הבר מצווה, המון אושר, בריאות(!!!!), ושלאן שלא תלך, ההצלחה תאיר לך פנים... (רמי,you know,,,) ממני אסי.