גרגור מי מלח חצי שנה לאחר סתימה אפורה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/02/2024 | 18:24 | מאת: מאיר

עשיתי סתימה אפורה לפני כחצי שנה והתחיל לי רגישויות לקור ,הרופא בדק ולא מצא שום בעיה. השיננית המליצה לעשות מי מלח כל יום למשך חודש. בזמן גרגור מי המלח יש לי כאבים עזים (הרגישות לקור נשארה) האם להפסיק ?להמשיך ? מה התועלת במי מלח? והאם לחשוב על שורש? על אף המלצתו של הרופא שלא רואה בעיה

רגישות לקור יכולה לנבוע מחור בשן או מנסיגת חניכיים.לשני הדברים אני בספק אם מי מלח יעזרו.גש למכון לצילומי שיניים ובקש שיבצעו צילום נשך ואז העלה אותו לכאן

מנהל פורום רפואת שיניים