המשך שן בינה כתר וסתימה עמוקה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/03/2024 | 11:45 | מאת: דני

כפי שאמרת לי ד"ר עשיתי עכשיו סיטי ופריאפקלי לכתר נתמצת את שרשרת הדברים התחיל לפני שבועיים כאב בשן 35 עם הכתר רופא עזרה ראשונה חשב ללא צילום שהשן בינה אשמה הביא לי אוגמנטין לשבוע הכאב בתר המשיך בשני השבוע עשה לי רופא יותר טוב סתימהעמוקה מאד בשן 36 שאתה הזהרת אותי כבר לפהי שנה שהסתימה בעייתית ואוגרת מזון מלמטה.... לא הקשבתי מעצלות.... אז עכשיו השן בינה מחכה לעקירה כשהסיטי יגיע בשני הבא. אבל לכאורה הכאב לא ממנה. שן 36 עם סתימה עמוקה חדשה . מה קורה לשן 35 מתחת לכתר זה השאלה כרגע עדיין כןאב לי קצת. רגישות לקור כמובן, לחום לא למתוק לא לעיסה רגילה כמעט ולא לפעמים יש כאב עמום לכמה דרות יש לי גם אפטה על הלחי שנוצר לי מהצבת או כלי אחר שהרופא שם לי שם בטיפול הארוך השבוע האפטה די גדולה ותמיד שיש לי אפטות כל איזור הפה רגיש אצלי מאד תודה דר מצוב צילום אפריקאלי מהיום לשיניים 35 עד 38 תבשר לי דברים טובים בבקשה ;) https://ibb.co/sQzHcyy שבת שלום!! ותודה אין מילים!!

שן 35 תקינה, ובכל מקרה שן עם ויפול שורש לא מגיבה לחום או ךקור. כלומר הרגישות היא משן 36 כנראה וזה נורמלי אחרי סתימה עמוקה חדשה. בשן 37 יש להחליף בהקדם את הסתימה הלקויה

01/03/2024 | 12:33 | מאת: דני

תודה ד"ר!!! הולך בראשון להחליף סתימה לשן 37 כבר לא מזלזל.... הכאב לדעתי כבר קצת משתפר היום יכול להיות שהשן בינה גם "תורמת" לכאבים? אני פשוט לא בטוח שאוכל לעקור אותה לפני פסח עקב טיסת עבודה, ואני כנראה אצטרך לעקור אותה בבית חולים

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים