שלוש שאלות ברשות הרופא המקסים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/03/2024 | 16:13 | מאת: דן

שלום דר מצטרף לישר כוח של קודמי ! לפני שנתיים הצעת לי להשתמש בסנסודיין הקלה מהירה , אחרי שהתלוננתי על כאבים לאחר טיפול שיננית . וזה עזר . משתמש איתה קבוע מאז .האם היא למצב תחושות כאב או לתמיד? כי בחודשים האחרונים חושש שכבר לא עוזרת ...... בן 75 שיניים שלי כולם. הבעיה נסיגת חניכיים קלה . 2)אני טבעוני . אוכל (ונהנה )מארוחת ערב של פיירות .ארוחה שיכולה להמשך שעה וחצי בכיף ורק לאחר מכן רוחץ שיניים . רק לפעמים בבוקר מרגיש שמתעורר : תחושות מינוריות בחניכיים .האם משך הזמן שפרי דבוק לשיניים בעייתי ? או בכלל הפרי המתוק מזיק (מפריע) לחניכיים ? 3)אגוזים לצערי צמצמתי לפעם בשבוע . כי שאוכל שקדים אגוזים בערב למחרת מרגיש בבוקר שהחניכיים קצת כואבות . זה מזיק להם? או רק תחושה שעוברת אחרי כמה זמן . תודה

1.המשחה נועדה לשימוש יום יומי 2. זה לא בעייתי 3. מומלץ להשרות את השקדים והאגוזים במים. היות והם קשים הם יכולים לפצוע את החניכיים ולשבור את השיניים.

מנהל פורום רפואת שיניים