שאלה מפרק הלסת תודה ,

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/03/2024 | 13:23 | מאת: מפרק הלסת

היי דר אשמח למענה , כבר כמה חודשים אני מרגישה ושומעת כאבים באיזור הלסת מעין קנאקים כאלה כנראה מהידוק שיניים . הבעיה היא שזה מקרין לי לאיזור גלגל העין , גשר האף , מצח , רקות ממש לכמה חלקים בפנים ומוביל לכאבי ראש ומסתמכת על משככי כאבים … בנוסף רציתי לדעת אם יכול לגרום לטנטון כאבי צוואר ואי יציבות בעמידה כמו דיזניס . מה אוכל לעשות בנידון תופעה זו ממש מטרידה אותי . אשמח למענה תודה לך !

זה מקרה מורכב שדורש התייחסות ממי שמתמחה במפרקי הלסת. להלן רשימה של ארבעה רופאים. את מספרי הטלפון נא חפשי בגוגל: ד"ר רפי בן אוליאל ד"ר ענת גביש ד"ר ראובן פסי ד"ר שושנה רייטר.

מנהל פורום רפואת שיניים