הלבנת שיניים סד או לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/03/2024 | 10:33 | מאת: אפרת

שלום, קיבלתי שתי הצעות להלבנה: האחת 2000 ש"ח עם סד, שם טענו שעדיף כי יותר בטוח, והשנייה ב600 ש"ח בלבד בלייזר. יש קאצ' שמפספסת? לייזר מסוכן? כי גם יותר זול וגם יותר מהיר. תודה רבה מראש על זמנך והמענה.

ביצעתי אין ספור הלבנות בלייזר (הייתי מהחלוצים בענף) וכנל בתבניות ביתיות. אני אוהב יותר את ההלבנות הבייתיות . מה עוד שלאחר גמר ההלבנה, נשארות לך התבניות ואת יכולה מידי פעם לתחזק את הצבע( לפני ארוע משפחתי, לפני חתונה של חברים וכד)

מנהל פורום רפואת שיניים