הרדמה לא עוברת לאחר עקירת שן בינה כלואה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/03/2014 | 15:27 | מאת: ג

אתמול עברתי עקירת שן בינה כלואה(שמאלית תחתונה). הרופא אמר בסוף הניתוח שהיה מסובך והוא היה צריך לתמרן ממש כדי לא לפגוע בעצב אבל שמבחינתו עבר בסדר והוא לא פגע בו עד כמה שאפשר לדעת. עד הלילה הרגשתי הרדמה בלחי, בסנטר ובשפה התחתונה וכשהתעוררתי בבוקר הלחי התעוררה אבל הסנטר והשפה התחתונה עדיין רדומות. האם יש פגיעה בעצב? זה שהרופא אמר שעבר בסדר זה אומר שהעצב לא נקרע אך יכולה להיות פגיעה אחרת שתהיה זמנית\קבועה? באיזה סוג פגיעות מדובר? הוא בנוסף אמר שיכולים לקחת כמה ימים עד שהתחושה תחזור, האם זה מצב נורמלי שעדיין לא חזרה לי התחושה? יש טיפול כדי לזרז את החזרת התחושה? אשמח לקבל כל מידע בנוגע למה עלי לעשות כדי לדאוג לבריאותי בצורה אופטימלית. בברכה.

לקריאה נוספת והעמקה

עצם זה שיש עדיין הרדמה מלמד שיש פגיעה כל שהיא בעציצכן שאין נזק פיזי אלא יש לחץ בגלל שטף דם מקומי רצוי לקחת advil שלוש פעמים ביום ולקוות לשיפור

07/03/2015 | 06:27 | מאת: אודליה

האם עבר לך ?גם אני באותו מצב .מיום שהי והיום יום שישי וההרדמה התעוררה חלקית .הסנט והשפה התחתונה מנומלות וזה ממש מפחיד אותי .התעורר לך בסוף??

מנהל פורום רפואת שיניים