הרגשת חנק עליה בלחץ דם

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/09/2024 | 17:15 | מאת: תמר

שלום רב בחודש האחרון החלו לי כנראה התקפי חרדה שיתוק בצד ימין של הפנים לחץ דם גבוה בפתאומיות הבדיקות תקינות הייתי במיון... היום במסעדה עם חברות הרגשתי חוסר תחושה בפנים חולשה... הגעתי ומדדתי לחץ דם היה גבוה. מה עושים אני בחורה בריאה בת 56 ללא שום התקפי חרדה עד היום. תודה לעונים.

22/09/2024 | 23:16 | מאת: אורטל. ב י

אם זה התקפי חרדה באמת (עד כמה שידוע לי אין להתקפי חרדה תסמינים של שיתוק!) יש אפשרות לפתור את הבעיה מהשורש וללכת לטיפול פסיכולוגי ממליצה על C.B.T כי הוא יותר קצר ויעיל לחרדות. אם את לא רוצה טיפול, מומלץ לתרגל נשימות (יש המון סוגים- הרעיון הוא לנשום מהאף נשימה עמוקה לעצור לשנייה ולהוציא מהפה לאת לאת) , לעשות יוגה או מדיטציה גם יכול לעזור... אבל טיפול לחרדות זה הכי מומלץ בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה