חלב במקרר

דיון מתוך פורום  הנקה

15/12/2002 | 22:05 | מאת: מירה

להלן שלום. אני אמא לתינוק בן חודשיים וחצי ואני שואבת חלב ושמה במקרר, ביומיים האחרונים יש לו כיבה רכה מאוד דומה לשלשול, שאלתי היא האם זה משום שאני שמה את החלב במקרר? האם החלב מאבד מערכוו ומהויטמינים שלו? או עדיף שאני אשים אותו מחוץ למקרר,משום שאני שואבת רק שעה לפני.

17/12/2002 | 22:26 | מאת: אלן שיין

היי מירה, כמובן קראתי את זה רק אחרי שכבר עניתי לך בפנייה השנייה שלך. בכל אופן, הקיבה של תינוק יונק תמיד רכה כמו חרדל. אין כמעט סיבה לדאוג למראה או מרקם של תינוק שיונק באופן בלעדי. אין כמו חלב טרי, ישר מהשד, אבל כמובן שחלב שאוב הוא האוכל הטוב ביותר ואפילו אם הוא מאבד מערכו הויטמינים (שלא נראה לי שזה קורה בכלל מקירור לאומת הקפאה שידוע שמשנה את הרכב החלב במידה מה) הוא עדיין האוכל המועדף.

מנהלי פורום הנקה