אספירין - שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/06/2007 | 22:20 | מאת: שלומי

ד"ר שלום , אני בן 30 ולאחר בדיקת דם שביצעתי רמת הטריגליצרידים בבדיקה היתה חריגה (300) בנוסף אני לוקח מזה כ שנתיים רסיטל במינון 30 מ"ג לטיםול בחרדה ודיכאון. האם יש סיכוי שרמת הטריגליצרידים משפיעה אצלי גם על מצב הרוח? יש לציין שלאחר ארוחות שמנות אני חרד ועייף יותר... האם הנ"ל יכול להוות סימפטום להפרעה בזרימת הדם למוח? האם נטילה של אספירין יכולה לשפר את זרימת הדם למוח וכתוצאה מכך גם לעזור בדיכאון וחרדה? תודה

למיטב הידוע לי שומנים לא משפיעים על מצב הרוח. ממליץ שתפנה לרופא המשפחה על מנת להתייעץ על טיפול יעיל בבעית השומנים

מנהל פורום ורידים וכלי דם