בדיקת אנוריזמה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/06/2007 | 10:54 | מאת: זיו

שלום רב, אמי נפטרה מהתפרצות כלי דם במוח כתוצאה מאנוריזמה בגיל 42, לפני 28 שנים. כיום אני בן 48. אני ואחי סובלים מכאבי ראש מזדמנים. גם בתי הקטנה בת ה-10 סובלת מכאבי ראש. הבנתי שיש בדיקות כמו אנגיו ו-MRA שניתן לעשות על מנת לברר אם יש לנו אנוריזמה הדורשת טיפול. אגב, כאבי הראש אינם תוצאה של מאמץ גופני (אני עוסק בספורט מאומץ) ובאים ללא קשר לכך. אודה על הנחיה מה עלי לעשות כדי להיבדק עם בני משפחתי והאם קופות החולים מממנות בדיקות אלה או שעלי לעבור אותן באופן פרטי. בתודה מראש, זיו

ממליץ שתפנה לרופא המשפחה ותשתח לפניו את דאגותיך בנושא הכאבים, והוא יתחיל במידת הצורך בירור שיכלול קרוב לודאי בהמשך בדיקה מהסוג שציינת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם