כאבים ברגל שמאל מאחור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/06/2007 | 14:33 | מאת: מרי

שלום רב , אני אם לשניים , בריאה , מעשנת 17 סגריות ביום+גלולות למניעת הריון (מרסילון)כבר כעשר שנים . אני עובדת במשרד מול מחשב ויושבת כשמונה שעות ביום . שאלתי היא : מזה כשבוע רק כאשר אני יושבת אני מרגישה כאבים חזקים ברגל שמאל מאחורה כאילו מישהו שם לי חוסם סביב הרגל מעל הברך והכאבים הם בצד האחורי של הרגל , אבקש לציין שאין לי נפיחות , ושכאשר אני בתנועה אין לי בכלל כאבים , ושאין לי שום וורידים ברגליים - אפילו לא ווריד אחד . מה יכולה להיות הסיבה לכאבים הללו ?

יתכן שמדובר בבעיה באחת הרצועות בברך או במיניסקוס. זה במידה והכאבים מוגבלים לאזור הברך. אם הם מערבים את כל השוק, מציע שתפני בשלב ראשון לאורטופד ובהמשך לרופא כלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם