נקודות אדומות על העור

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/06/2007 | 12:13 | מאת: יעל

שלום, בשנתיים האחרונות אני סובלת מתופעה של הופעת נקודות אדומות קטנות על פני העור באזורים שונים בגוף, והן הולכות ומתפשטות. בביקור אצל רופא עור ומומחה כלי דם - אמרו שזה תופעה מוכרת אצל בהירי עור מבוגרים (אני בת 42), ואין מה לעשות. שאלותי: האם ידוע לך מה יכול להיות הגורם לכך (מחסור של ויטמין, מינרל וכד') שכדאי לבצע בדיקה שלו? ומה הדרך להעלים את אלו שקיימים (ניסיתי בלייזר אבל זה לא נראה אפקטיבי - אולי בעיה במיומנות של הרופא/סוג מכשיר?) אשמח לתשובות.

לפי תאורך כן ניתן להעלים בליזר. הבעיה אכן במיומנות ובמיכשור המתאים .כתבי לי לאי מייל ואגיד לך לאן לפנות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם