כאבים ברגל ימין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/07/2007 | 00:15 | מאת: דנה

אני בחור בן 30, לא מטופל בשום תרופות. לפני שבוע חשתי כאב חזק ברגל ימין מול המפשעה. הכאב דומה להתכווצות חזקה, הוא נמשך יומיים. היום הדבר חזר אבל בעוצמה גבוהה יותר, כואב ללכת, כואב מאוד להזיז אותה בכל כיוון. על העור לא מופיע שום סימן.

ממליץ שתפנה לכירורג בשאלה של בקע באזור זה. [בקע פמורלי]. אם לא נמצאת בעיה, גש לאורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם