איוושה בקרוטיס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/07/2007 | 08:50 | מאת: דניאל

שלום רב אני בן 60 ועברתי ניתוח קרוטיס לפני כ-4 חודשים בגלל איוושה של 90% מצד שמאל שלי ועכשיו הייתי אצל רופא משפחה ושוב הוא הבחין ברשרוש באותו מקום של הניתוח, האם הסתימה יכולה שוב לחזור תוך פחות מ-4 חודשים או מה יכולה להיות הסיבה ששוב שומעים רשרוש? בברכה ותודה על תשובתך דני

באזור בו שומעים אוושה יש יותר מכלי דם אחד. אושה יכולה לנבוע מבעיה בכלי דם שמוביל דם לפנים ולא למוח כך שאין לכך משמעות רפואית ובניתוח לא היו אמורים לתקן בעיה זו. אם זאת, יתכן שכן נוצרה בעיה חוזרת למרות שעבר זמן קצר מהניתוח. ממליץ שתופנה שוב לדופלקס קרוטידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם