קרישי דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

21/11/2007 | 11:48 | מאת: יהודית

שלום אני בת 31 חודש וחצי אחרי לידה בניתוח קיסרי.לפני 9 ימים הגעתי לבית חולים בגלל כאב ברגל ימין ושם החליטו לאשפז אותי עקב קריש דם שגילו לי ברגל ולאחר מכן בריאות.התחילו להזריק לי קלקסן בבית חולים פעמיים ביום לפני 9 ימים ועכשיו אני מזריקה לעצמי ,אמרו לי שאני צריכה להזריק לעצמי חצי שנה.האם אני צריכה לעשות בדיקת דם כל חודש?האם אני צריכה לעשות אולטרסאונד כל חודש?ומתי אני יכולה ללכת ולחזור לחיים הרגילים?בתודה מראש.

כאשר משתמשים בתרופה בהזרקה אין צורך לעבור בדיקות דם. במידה והיית משתמשת בכדור בשם קומדין, אז היית צריכה לעבור מדי פעם בדיקת דם. בד''כ במצב כפי שתיארת, אין מניעה לחזור לחיים רגילים בזמן הטיפול, אבל כמובן שאיני מכיר את כל הפרטים של מצבך ולכן הייתי מתייעץ עם הרופא המטפל. ממליץ גם שישלחו [אם עוד לא עשו זאת] בדיקות לקרישיות יתר [טרומבופיליה]

מנהל פורום ורידים וכלי דם