תרופה לפתיחת חסימות בעורקים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/11/2007 | 18:23 | מאת: דנה

שלום, סבא שלי שמע מהרופא שלו על תרופה חדשה לפתיחת חסימות בעורקי הרגליים, שטרם הגיעה לארץ, אך נמכרת בארה"ב. מישהו יודע את שמה של התרופה? ואיזה מעבדה בארה"ב מייצרת אותה? (סבר שלי לא יכול לעבור ניתוחים כי הוא הוא חולה לב). אודה מאוד לעזרה דחופה!

יתכן שכוונתו לתרופה בשם צילוסטזול cilostazol שמרחיבה כלי דם ועוזרת כאשר קיימות חסימות עורקים ברגלים במקרים רבים. תוכלי לקרוא עליה ב http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/medmaster/a601038.html

מנהל פורום ורידים וכלי דם