ניתוח - מידע והסבר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/11/2007 | 17:44 | מאת: ליאת

שלום רב לאבי בן ה60 התגלו סתימות באזור הצוואר בצד אחד בן 70-90% ובשני בן 60-70% היום כשהוא היה אצל כירוג כלי דם נאמר לו שהוא חייב לעבור ניתוח דרך אגב הנושא התגלה בעקבות טשטוש והבזקים שחורים בראייה. האם אין דרך טיפולית אחרת לפתור את הבעיה? מהם הסיכונים הניתוחיים ומה השכיחות של ניתוח זה והצלחתו? כיצד הוא מתבצע? וכמה זמן החלמה? תודה מראש על המידע

שלום ליאת. הסברתי לך בפירוט על נושא זה במייל אותו שלחתי אתמול. בקצרה, קיימת אפשרות של פתיחת ההיצרות עם בלון וסטנט דרך צנטר. לכל פעולה כולל לניתוח שיעורי סיבוכים דומים

מנהל פורום ורידים וכלי דם