חשד לכריש דם בריאה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/11/2007 | 19:37 | מאת: צביה

אני בת33 נשואה +3 בהריון בשבוע 8 חשתי באופן פתאומי כאבים בחזה ובגב הימני מלווים בקשיי נשימה בצילום חזה נמצא תקין לאחר יומיים התחלתי לפלוט כיח דמי הועלה חשד גבוה לכריש דם בריאה קבלתי קלקסן בזריקות פעמיים ביום נעשו בדיקות דם ואקו לב שלא העידו על החשד (פרט לחור קטן בלב) לאחר יממה בוצע מיפוי ראות שלאהעיד על מציאת כריש דם בריאה אולם הבדיקה הדגישה שהחומר שהוזרק זרם בצורה איטית יותר בריאה הימנית המשיכו לתת לי קלקסן לעוד יממה והפסיקו האם התשובה של המפוי מעידה על ממצא כל שהוא?

מיפוי מעלה חשד אולם לא נותן אבחנה חד משמעית. ממליץ שתעברי גם דופלקס ורידי רגלים בשאלה של קריש דם ברגל שפירור ניתן ממנו ונסחף לריאות וכן שתעברי בדיקות לקרישיות יתר

מנהל פורום ורידים וכלי דם