לחץ בראש ובאצבעות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

30/11/2007 | 17:45 | מאת: truly

שלום מגיל 13 אני סובל מתחושת לחץ בראש באצבעות ובעיינים(תחושה של היתנפחות).עכשיו אני בן 18 ועדיין הרופאים לא היצליחו לגלות מה הסיבה לכך.. עברתי בדיקות של ct,eeg, שלושה פעמים ניבדקתי אצל נוירולוגים כמעט הכי טובים בארץ.הייתי אצל רופאי עיינים,פסיכיאטר,הומאופטיה,דיקור סיני,ומסג'...היתאמנתי בחדר קושר ובריחת שחייה...עכשיו אני לוקח eletrolet 10m"g וmigrenolaze 3 כדורים ביום ואפילו זה לא עוזר...אני קבר לא יודע מה לעשות אולי אתם תציאו לי משהו...גיל היתבגרות לדעתי הסתיים,אולי זה משהו גנטי?כל הצעה תיתקבל... אני כל יום זמין אם יש לכם שאלות אלי. תודה

ממליץ שתפנה שוב לבדיקת נוירולוג. לפי תאורך איני חושד בבעיית כלי דם בהם אני מתמחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם